WEBSHOP Gitte Winter Graugaard
Handelsbetingelser


Handelsbetingelser og vilkår

Disse handelsbetingelser omfatter produkter og tjenester udbudt af Room for Reflection, CVR nr. 39254441, Havevej 29, 2970 Hørsholm, Danmark info@roomforreflection.dk

 

FORLØB, KURSER, WORKSHOPS OG UDDANNELSER

Eventuel framelding skal ske skriftligt på info@roomforreflection.dk. Du vil modtage en bekræftelse på din framelding efter 2 hverdage. Først når du har modtaget bekræftelsen, er din afmelding registreret.

Ved framelding mere end 30 dage før start beregnes et administrationsgebyr på 15 % af det fulde beløb.

30 dage inden arrangementet vil refundering af afgiften ikke længere være mulig. Hvis kurset er udsolgt, kan du heller ikke få din afgift refunderet. 

Billetterne sendes som mail i form af din kvittering. 

Hvis du er forhindret i at deltage, er du ofte velkommen til at overdrage din plads til en anden. Aftal blot denne løsning med Gitte Winter Graugaard på forhånd.


Online og fysiske produkter:

 

BETALING

Produkter og billetter kan kun bestilles fra www.gittewinter.com via online betaling. Alle priser er i danske kroner og inkl. dansk moms.

Vi trækker pengene, når varen sendes fra lager.

Følgende muligheder for betaling: Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, American Express og direkte overførelse.


LEVERING

Det er vigtigt, at din e-mail adresse er indtastet korrekt, da vi sender din kvittering til din e-mail adresse. Hvis du selv har tastet en forkert adresse, vil en eventuel ny porto blive faktureret.

Har du købt et online produkt vil du få et link tilsendt til download. Dette link virker tre gange, hvorfor vi anbefaler, at du downloader dit produkt til din computer.

Købte bøger leveres med Coolrunner/Dao indenfor 1-10 hverdage, fra din bestilling er modtaget med mindre andet er angivet. Hvis vi har længere forsendelse end normalt på grund af ferie, vil det stå på sitet.

Du kan se deres gældende betingelser for fragt her.

 

SIKKERHED

Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Room for Reflection.

Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.

Betaling med betalingskort er altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der benytter SSL.

 

FORTRYDELSESRET

Du har generelt 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af din forsendelse af fysiske produkter. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returnerede varer skal således være i en salgbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Bøger skal sendes til:

Room for Reflection, Havevej 29, 2970 Hørsholm

Når du fortryder et køb hvor du har betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Porto refunderes ikke. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug, eller fordi den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, medmindre andet er angivet.

 

REKLAMATIONER

Skulle du have modtaget en beskadiget bog sendes denne venligst tilbage til nedenstående adresse, hvorefter nyt eksemplar vil blive fremsendt –

Room for Reflection, Havevej 29, 2970 Hørsholm

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage I forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Room for Reflection og evt. samarbejdspartnere. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet.

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

KLAGER

Kontakt os igennem klager@roomforreflection.dk hvis du har nogle klager. Hvis du bor i EU er der også mulighed for at fremsende din klage til ODR.

 

ACCEPT AF HANDELSBETINGELSER OG VILKÅR

Ved at anvende viden og indhold fra Room for Reflection eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.

 

HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER (PERSONDATAPOLITIK)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres i de administrative systemer hos Room for Reflection og opbevares i fem år, medmindre du kontakter os omkring forblivelse af info omkring dit køb, personlige infoer og konto hos Room for Reflection slettes oplysningerne herefter.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Room for Reflection videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Room for Reflection har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.