WEBSHOP Gitte Winter Graugaard
DK (gammel)

Webshop

Børnebøger skrevet

med sjæl og kærlighed

Skrevet af Gitte Winter Graugaard


BESTSELLER

sovebogen


Børnemeditationerne

I mit hjerte

Gitte Winter Graugaard, 7. udg 2022


Her er den berømte SOVEBOG, der hver aften hjælper tusindvis af børn med at falde trygt og nemt i søvn med i mere end 20 lande. Fås i en pakke med kursus mm. 

OM FORFATTEREN

Gitte Winter Graugaard
Forfatter, Ekspert i putterutiner ved sengetid


Mine bøger hjælper børn og familier til at trives bedre i hverdagen.

Hvad hvis alle børn lærte at sige godnat og fylde deres hjerter med kærlighed hver aften? Hvordan ville det ændre verden?


I mere end 20 lande hjælper mine bøger allerede tusindvis af børn med at falde i søvn ved at skabe en stærk hjerteforbindelse. I HJERTERNES DAL får de en bedre forståelse af de naturlige element er ild, jord, luft og vand. Børnene har også lært af I mit hjerte, at falde i søvn inde i deres kærlighedsbjerg, mens de fylder deres hjerter med kærlighed. Med Monstermanualen til børn med mange bekymringer har familierne lært at bekæmpe deres bekymringsmonster. For mange familier har mine bøger skabt en stor forandring. Med hjertelys serien skruer vi op for livskraften. 


Lad os give de næste generationer mulighed for at lytte til deres smukke hjerter og foretage fredelige valg. Bestil dine eksemplarer i dag, og du kan begynde allerede i aften. Jeg håber mine bøger også vil skabe glæde for dig og din familie

Velkommen til min webshop